Ustabilitet med AppWriter Cloud, MathSolver & TxtAnalyser i Google Docs

Beskrivelse

Der er lige nu sporadiske problemer med AppWriter Cloud, MathSolver & TxtAnalyser grundet formodet opdatering fra Googles side af.

Vi arbejder hårdt på en løsning, og sender løbende status opdateringer ud. Der gives en opdatering kl 12 og problemet forventes løst inden kl 16.

Opdatering kl 12:
Vi har udsendt en opdatering til alle tre programmer som er lagt live på Chrome Webstore. De vil automatisk blive opdateret i Chrome, men det kan være nødvendigt med genstart af Chrome / computeren før det træder i kraft.

Produkter AppWriter Android, AppWriter Cloud, AppWriter iPad, AppWriter Mac, AppWriter Windows, MathSolver, TxtAnalyser Chrome
Status Løst
Fejlmeldt April 28, 2021 08:00
Forventes løst April 28, 2021 12:00