UNI-login fejl i MathSolver

Beskrivelse

Der kan i øjeblikket fremkomme fejl i forbindelse med login gennem UNI-login i MathSolver. Fejlen er fundet og der sendes en opdatering ud hurtigst muligt til programmet så UNI-login er mulig igen.

Opdatering 14:20
Vi har udsendt en opdatering til MathSolver som er lagt live på Chrome Webstore. Det vil automatisk blive opdateret i Chrome, men det kan være nødvendigt med genstart af Chrome / computeren før det træder i kraft.

Produkter MathSolver
Status Løst
Fejlmeldt April 28, 2021 12:00
Forventes løst April 28, 2021 14:20