TxtAnalyser er lige nu belastet

Beskrivelse

Vores TxtAnalyser system er lige nu belastet da der er rigtig mange forspørgsler pga. eksamen.

Hvis I oplever problemer via Analyse funktionen må I meget gerne trykke “Forsøg igen” og være tålmodige. Virker det ikke første gang så prøv gerne en enkelt gang mere.

Opdatering 12:45
Der er forsat rigtig mange forspørgsler pga. eksamen. Vi ser dog et faldende load og der kommer der flere og flere forespørgsler igennem korrekt.

Produkter TxtAnalyser Chrome
Status Løst
Fejlmeldt Maj 2, 2023 10:15
Forventes løst Maj 2, 2023 13:30