Systemarbejde på Unilogin i uge 42

Beskrivelse

Styrelsen for It og Læring udfører systemarbejde på Unilogin fra kl. 16-23 hver dag i uge 42.
I tidsrummet hvor der udføres systemarbejde kan der være kortere perioder hvor det ikke er muligt, at logge ind. Både login med Unilogin, Lokal login (Lokal IdP) samt NemID vil være påvirket.

Link til status: https://driftsinfo.stil.dk/maintenances/402

Produkter AppWriter Android, AppWriter Cloud, AppWriter iPad, AppWriter Mac, AppWriter Windows, EduLife, MathSolver, TxtAnalyser Chrome
Status Løst
Fejlmeldt Oktober 18, 2021 16:00
Forventes løst Oktober 22, 2021 23:00