Problemer med UNI-Login

Kære samarbejdspartner

Lige nu oplever STIL problemer med deres UNI-Login system.

Dette betyder at nogle af jeres brugere vil opleve ikke at kunne logge ind på løsninger, som har UNI-Login tilknyttet.

Følg sagen direkte her: https://driftsinfo.uni-c.dk/sag/467016

Vi kommer selvfølgelig også til at holde jer opdateret her.

** Opdatering d. 19/03 kl. 11:45 **

UNI-C melder at fejlen er ved at være stabiliseret: https://driftsinfo.uni-c.dk/sag/470163
Unilogin er ved at være oppe igen. Hvis man fortsat oplever problemer, skal man prøve at logge på igen.”
____

Vi ønsker jer allesammen en fantastisk dag, og pas ekstra godt på jer selv i denne tid!

** Opdatering d. 19/03 kl. 14:00 **

Der er lige nu massive problemer med UNI Login, som resulterer i at vores login system accounts.wizkids.dk er gået ned. Der er lagt nyhed op omkring situationen på UVM som kan læses her:
https://www.uvm.dk/aktuelt/nyheder/uvm/2020/mar/200319-angreb-paa-unilogin-giver-lange-svartider
Jeres brugere vil opleve at kunne logge ind i andre systemer, så som AULA (med UNI Login), men ikke Google løsninger koblet sammen med UNI Login.

UNI-C arbejder hårdt på sagen og så snart deres problemer er løst, vil alle jeres brugere kunne logge på deres Google konto igen.

Vi modtager rigtig mange opkald lige nu, og der kan derfor være forlænget ventetiden i supporten. Der er ingen løsning lige nu, andet end at vente på UNI Login er oppe igen.

** Opdatering d. 19/03 kl. 18:00 **

Alle login relaterede login problemer ifm. UNI-C bør nu være stabile. Såfremt jeres brugere oplever andet, bedes I henvende jer til vores support.

Produkter AppWriter Android, AppWriter Cloud, AppWriter iPad, AppWriter Mac, AppWriter Windows, EduLife, TxtAnalyser Chrome
Status Løst
Fejlmeldt Marts 19, 2020 10:00
Forventes løst Marts 19, 2020 17:00