Driftsafbrydelse

Ordnet.dk oplever forsinkelser

Beskrivelse

Kære samarbejdspartner

Der er lige nu forsinkelser på opslag i ordbogen via ordnet.dk da ordnet.dk er belastet og oplever forsinkelser.
Dette kan resultere i at ordopslag i AppWriter kan være forsinket.

Vi anbefaler at I forsøger igen eller vender tilbage til de enkelte ord om et par minutter og forsøger igen.

Vi er i dialog med ordnet.dk og de arbejder hårdt på sagen.

Produkter AppWriter Android, AppWriter Cloud, AppWriter iPad, AppWriter Mac, AppWriter Windows, TxtAnalyser Chrome
Lande Danmark
Status Løst
Fejlmeldt Maj 4, 2023 09:00
Forventes løst Maj 4, 2023 12:00
Back to top