Driftsafbrydelse

Opgradering og stresstest af systemer onsdag aften

Beskrivelse

Kære samarbejdspartner.

De nationale eksaminer nærmer sig, og i den sammenhæng vil der være et servicevindue onsdag d. 26/4-2023 fra kl. 19-21 hvor vi vil opgradere kapaciteten i vores danske serverhus – Ydermere vil vi stressteste vores systemer som betyder at alle vores applikationer og systemer kan være utilgængelige i det nævnte tidsrum.

Produkter AppWriter Android, AppWriter Cloud, AppWriter iPad, AppWriter Mac, AppWriter Windows, EduLife, MathSolver, TxtAnalyser Chrome
Lande Danmark
Status Løst
Fejlmeldt April 26, 2023 19:00
Forventes løst April 26, 2023 21:00
Back to top