Opdatering af Google Docs giver ustabilitet i AppWriter Cloud, TxtAnalyser og Mathsolver

Beskrivelse

Google har udsendt en opdatering af Google Docs, som har resulteret i, at AppWriter Cloud fremstår ustabilt med fejl, som at den ikke markere ord under læsning.

TxtAnalyser kan ikke aflæse teksten fra dokumenter og vil vise ingen fejl til trods for, at der er fejl i dokumenterne.

MathSolver kan fejle med udregning.

Problemet er ikke gældende for alle brugere, men mange kan opleve det, da google udsender disse opdateringer sporadisk.

Vi vil udsende en opdatering af AppWriter Cloud, TxtAnalyser og MathSolver til Chrome Web Store hurtigst muligt.

Vi opdaterer siden, når vi har nærmere nyt.

Opdatering 24/02/2023 09:00
Der er nu udgivet nye versioner af alle udvidelser, får man opdateret til disse, bør alle funktioner virke igen.

AppWriter Cloud 3.30.7
TxtAnalyser 2.0.3
MathSolver 3.0.6

Man kan med fordel genstarte sin browser eller genstarte sin computer for at fremtvinge opdateringen.

Produkter AppWriter Cloud, MathSolver, TxtAnalyser Chrome
Lande Danmark, Sverige
Status Løst
Fejlmeldt Februar 23, 2023 10:00
Forventes løst Februar 24, 2023 09:00