Opdatering af Google Docs giver ustabilitet i AppWriter Cloud, TxtAnalyser og MathSolver

Beskrivelse

Google har udsendt en opdatering af Google Docs, som har resulteret i, at AppWriter Cloud, MathSolver & TxtAnalyser i øjeblikket ikke er funktionelle i Google Docs.

Vi vil udsende en opdatering af AppWriter Cloud, TxtAnalyser og MathSolver til Chrome Web Store hurtigst muligt.

Opdatering 27/09 kl 14:30:
Opdatering til AppWriter Cloud (Version 4.0.22) er sendt til godkendelse i Chrome Web Store og vil være snarligt tilgængelig til opdatering.
MathSolver og TxtAnalyser er ved at blive fikset, og der sendes opdatering ud til dem snarest muligt.

Opdatering 28/09 kl 8:30:
Opdatering til TxtAnalyser (Version 2.0.8) er sendt til godkendelse i Chrome Web Store og vil være snarligt tilgængelig til opdatering.
MathSolver afventer forsat og vi forventer den også bliver sendt til godkendelse i dag.

Opdatering 28/09 kl 12:45:
Opdatering til MathSolver (Version 3.0.11) er sendt til godkendelse i Chrome Web Store og vil være snarligt tilgængelig til opdatering.
AppWriter Cloud og TxtAnalyser er allerede tilgængelige.

Opdatering 28/09 kl 14:30:
Alle produkter opdateret.

Produkter AppWriter Cloud, MathSolver, TxtAnalyser Chrome
Lande Danmark, Sverige
Status Løst
Fejlmeldt September 26, 2023 20:40
Forventes løst September 28, 2023 16:00