Ny opdatering som påvirker Google Docs

Kære samarbejdspartner

Igår aftes udgav Google en opdatering til bl.a. Google Docs hvilket resulterede i at AppWriter, TxtAnalyser og MathSolver ikke virkede. Vores udviklingsafdeling rettede fejlen igår og der er blevet udgivet en opdatering til de nævnte produkter, i nat. Google Chrome vil automatisk opdatere de nævnte udvidelser i Chrome browseren, men til brugerne som skal til eksamen idag anbefaler vi at der køres en manuel opdatering igennem, hvis der opleves problemer med værktøjerne i Google Docs.

Her er de nye versionsnumre som kan bekræfte om man har fået opdateringen:

AppWriter Cloud: 3.17.5
MathSolver: 2.3.9
TxtAnalyser: 1.9.10

Status Løst
Fejlmeldt Maj 18, 2021 00:00
Forventes løst Maj 18, 2021 09:00