Ustablitet i AppWriter Cloud og TxtAnalyzer Chrome

Beskrivelse

Vi er i gang med at undersøge de aktuelle problemer med AW Cloud og TxtAnalyser Chrome. Der kan lige nu være generelle problemer med, at få programmernes funktioner til at virke.

Vores udviklings hold sidder og undersøger sagen. Vi forventer en løsning på problemerne kl. 12.

Opdatering kl 12:
Der er forsat nogen ustabilitet med highlight af tekst i AppWriter Cloud og brugen af TxtAnalyser. Der knokles for, at begge programpakker er oppe og køre stabilt igen hurtigst muligt.

Produkter AppWriter Cloud, TxtAnalyser Chrome
Status Løst
Fejlmeldt Marts 2, 2021 08:00
Forventes løst Marts 2, 2021 16:00