AppWriter, MathSolver & TxtAnalyser server nedbrud

Beskrivelse

Vi oplever i øjeblikket server nedbrud for AppWriter, MathSolver og TxtAnalyser. Vi arbejder på sagen og får serverne op og køre så hurtigt som muligt. Der gives en opdatering hurtigst muligt.

Opdatering kl 10:50 – AppWriter og MathSolver er kørende stabilt igen, dog er der forsat udfordringer på TxtAnalyser. Der arbejdes på sagen og modulet er oppe igen hurtigst muligt.

Opdatering kl 14:30 – Alle systemer kører stabilt igen.

Produkter AppWriter Android, AppWriter Cloud, AppWriter iPad, AppWriter Mac, AppWriter Windows, MathSolver, TxtAnalyser Chrome
Status Løst
Fejlmeldt Maj 3, 2021 09:30
Forventes løst Maj 3, 2021 12:30