AppWriter ustabilitet

Beskrivelse

Der kan lige nu opleves ustabilitet ved brug af oplæsnings funktionen I AppWriter. Al vores fokus er lige nu på at få stabiliseret funktionen.

Ydermere er TxtAnalyser ude af drift indtil kl. 12.00 idag.

Opdatering kl. 09.40 – AppWriter kører stabilt igen. TxtAnalyser er forsat ude af drift indtil kl. 12.00 idag.

Produkter AppWriter Android, AppWriter Cloud, AppWriter iPad, AppWriter Mac, AppWriter Windows, TxtAnalyser Chrome
Status Løst
Fejlmeldt Maj 5, 2021 09:15
Forventes løst Maj 5, 2021 10:15