AppWriter, MathSolver og TxtAnalyser er utilgængeligt i Google Docs

Beskrivelse

Kære samarbejdspartner
Google har udsendt en opdatering af Google Docs som denne gang har resulteret i, at AppWriter, MathSolver & TxtAnalyser er utilgængelige i Google Docs.
Vi er i gang med at udarbejde en opdatering som vil blive videregivet til Google Chrome Web Store indenfor kort tid. Google skal godkende denne opdatering, denne proces kan tage mellem 2-24 timer. Vi regner meget med at alle programmer vil være oppe at køre i løbet af i dag igen.

Denne side bliver opdateret så snart vi har yderligere information.

Opdatering kl 11:25
Vi har nu sendt ny version af vores udvidelser til Google og afventer godkendelse. Vi bekræfter og lukker denne drift status når udvidelser er klar hos Google.

Opdatering kl 15:55
Vi har forsat ikke bekræftelse fra Google, at vores opdatering er live endnu. Vi afventer godkendelse på den nye opdatering fra Google inden den er live til vores brugere. Der bliver udsendt en opdatering så snart Google bekræfter vores udvidelse er kørende.

Opdatering kl 8:00
Google har ikke godkendt vores opdatering endnu, men vi forventer opdateringerne er live omkring frokost.

Opdatering kl 12:30
TxtAnalyser er blevet opdateret til version 1.10.3 – Vær dog opmærksom på, at benytter du AppWriter Cloud og/eller MathSolver i Google Chrome samtidigt, er det ikke garanteret det virker før de to andre er opdateret. Vi anbefaler man afventer AppWriter Cloud & MathSolver bliver opdateret før man begynder brug af TxtAnalyser. Vi forventer meget snarligt AW Cloud & MathSolver også får opdateringen frigivet.

Opdatering kl 8:00
Alle moduler er nu live.
AppWriter Cloud: 3.19.2
MathSolver: 2.9.0
TxtAnalyser: 1.10.3

I kan tjekke om I kører med den rigtige version ved, at klikke på en af udvidelserne og kigge i højre bund. Er udvidelsen ikke up-to-date, så luk venligst Chrome helt ned og op igen. I sjældne tilfælde skal man genstarte computeren og/eller fjerne + tilføje udvidelserne på ny.

Status Løst
Fejlmeldt September 8, 2021 08:00
Forventes løst September 10, 2021 08:00