AppWriter Cloud, MathSolver & TxtAnalyser er utilgængeligt i Google Docs

Beskrivelse

Kære samarbejdspartner.

Google har mandag aften udgivet en opdatering til Google Docs hvilket resultere i, at der kan forekomme problemer ved brugen af udvidelserne AppWriter Cloud, TxtAnalyser og MathSolver.

Vi har allerede natten til tirsdag sendt ny version af udvidelserne til godkendelse hos Google. Google skal acceptere vores opdatering før de er stabile igen, og vi forventer dette tager mellem 48-72 timer. Opdateringen sker automatisk i browseren når den er udgivet i Chrome Webstore.

Driftinformationen her, vil blive opdateret så snart vi har en fået en bekræftelse fra Google.

Opdatering kl 8, 8. december 2021:
Google har godkendt vores opdatering af AppWriter som nu er version 3.23.4. TxtAnalyser er nu version 1.10.15 – Det er derfor vigtigt denne version er den I kører med for, at highlight funktionen i Google Docs virker korrekt. Vi afventer forsat godkendelse på MathSolver som vi håber bliver godkendt senere i dag.

Status Løst
Fejlmeldt December 6, 2021 22:00
Forventes løst December 10, 2021 10:00