Lige nu oplever UNI-C voldsomme problemer hvilket betyder at størstedelen af alle deres services er nede.

Dette resulterer i at mange brugere ikke kan tilgå vores produkter via UNI-Login. Samtidigt betyder det også at vores Edulife synkroniseringer ikke kan behandle nyt data. Normalt henviser vi til Drift Info side hos UNI-C, men det lader til at denne service også er nede hos dem lige nu.

Vi vil så vidt som muligt forsøge at holde jer alle opdateret gennem denne tråd!

Vores bedste anbefaling er at kontakte STIL Support for at modtaget et løsningsforslag. At kontakte Wizkids vil ikke resultere i andet end samme information som givet i denne meddelelse.

*** OPDATERING D. 29-10-2020 KL. 12:53 ***

Vi får rapporteringer om at UNI-Login virker igen, samtidigt kører alle vores tests nu igennem, uden fejl. Edulife synkroniseringer modtager nu også nyt skole data. Sag lukkes.

Produkter AppWriter Android, AppWriter Cloud, AppWriter iPad, AppWriter Mac, AppWriter Windows, CAS, Columns (Kolonner), EduLife, EduLife Online, Hyphenation (Orddeling), Math Stories, TxtAnalyser Chrome
Status Løst
Fejlmeldt Oktober 29, 2020 10:00
Forventes løst Oktober 29, 2020 13:00