UNI-Login

Kære samarbejdspartner

Der er lige nu problemer med Edulife (Google) løsninger som benytter UNI-C login. Fejlen opstår så snart man forsøger at logge ind på sin konto via UNI login.

Direkte drifts information kan følges hos STIL lige her: https://driftsinfo.uni-c.dk/sag/450090

** Opdatering d. 28/1 kl. 10:56 **

Vi får flere meldinger om at login til Edulife løsningerne nu virker igen. Hvis I stadig oplever problemer om 30 minutter så tag gerne fat i Wizkids Support omgående.

Vi beklager ulejligheden og håber I får en god dag.

** Opdatering idag kl. 13.43 **

UNI Login er lige nu ustabilt og derfor kan der være problemer med login for jeres brugere.
Sag kan følges direkte her: https://driftsinfo.uni-c.dk/sag/451553

** Opdatering idag kl. 15.20 **

UNI-C melder nu at login systemet virker igen.

Produkter EduLife
Status Løst
Fejlmeldt Januar 28, 2020 09:00
Forventes løst Januar 30, 2020 15:00