Indsætning af ordforslag

Beskrivelse

I forbindelse ved vores seneste opdatering af AppWriter iOS er der opstået et problem som gør at nogle brugere ikke får lov til at indsætte ord fra ordforslagsboksen. Dette problem opstår både inde i AppWriter editor men også hvis man benytter AppWriter tastaturet udenfor AppWriter editor. Vi beklager meget ulejligheden.

Opdatering følger.

** Opdatering d. 18/11/2019 **

Problemet er nu løst i en ny version af AppWriter iOS og den nye version kan hentes fra Apple Appstore!

Produkter AppWriter iPad
Status Løst
Fejlmeldt November 6, 2019 00:00
Forventes løst November 7, 2019 00:00