AppWriter – Ustabilitet i loginsystemet

Beskrivelse

Vi oplever lige nu problemer med loginsystemet som er tilknyttet alle AppWriter platforme. Dette betyder at jeres brugere kan opleve at de ikke kan logge ind. Der arbejdes hårdt på sagen og vi forventer at have løst problemet indenfor meget kort tid.

** Problemet er nu løst **

Produkter AppWriter Android, AppWriter Cloud, AppWriter iPad, AppWriter Mac, AppWriter Windows, CAS, Columns (Kolonner), EduLife, EduLife Online, Hyphenation (Orddeling), Math Stories, TxtAnalyser Chrome
Status Løst
Fejlmeldt Oktober 25, 2019 08:00
Forventes løst Oktober 25, 2019 10:00